Wedstrijdverslag: VoetbalRijnmond Cup Finale 2022/2023

SHO MO15-1 vs. VV Capelle MO15-1

Op een bruisende Hemelvaartsdag, 18 mei jl. vond dé showdown plaats tussen de meiden van SHO MO15-1 en de meiden van VV Capelle MO15-1. Met het voetbalterrein van Smitshoek als epicentrum van voetbaleuforie was de spanning voelbaar in de lucht. Het publiek was in grote getale aanwezig, spelersbussen reden af en aan en auto's vonden extra parkeerplekken in de berm. De finale van de VoetbalRijnmond Cup had het allemaal!
Tekst gaat verder onder foto’s en film..

rechts op de foto captain Eline

SHO begon de wedstrijd met een knaller van een verrassing, onze meiden kwamen op voorsprong. Ze gaven de tegenstanders een schok van jewelste toen ze het netje lieten bollen en het publiek in extase brachten.

rechtsbuiten Romi zet SHO op 1-0 voorsprong

Helaas moesten de meiden niet lang daarna de controle uit handen geven aan VV Capelle, die als een wervelwind over het veld raasde. Eerlijk is eerlijk, het veldspel van VV Capelle was van een andere planeet en ze wisten maar liefst zeven keer ons doel te vinden. Maar hé, laten we wel wezen, onze meiden hebben dé primeur gescoord!

Hoewel we hoopten op een ander resultaat wil ik de spotlights toch nog even richten op de fantastische prestatie van SHO MO15-1 en trainersstaf door überhaupt de finale te bereiken. En als je het meegereisde publiek in die finale dan ook nog weten te trakteren op een voorsprong kun je als team niet meer stuk bij de fans.

Onze meiden hebben laten zien dat ze tot de crème de la crème van de VoetbalRijnmond Cup behoren. Gefeliciteerd meiden met het bereiken van de finale en bedankt voor jullie inzet en passie.

de spelersbus medley

Tot slot een paar bedankjes:

  • de trainersstaf van de MO15-1 voor een geweldig toernooi

  • onze vrijwillige buschauffeur

  • VV Smitshoek voor een fantastische organisatie van de finaledag

*Albert-Jan van Bergeijk (collega fotograaf en tevens goede vriend) was verantwoordelijk voor fotografie. Ik verzorgde de productie m.b.t. tekst, bewegend beeld en nabewerking.

Vorige
Vorige

“Als ik de nachten niet meetel ben ik nog maar 35!”

Volgende
Volgende

Het is overal lente..