“Als ik de nachten niet meetel ben ik nog maar 35!”

Bert Baks wordt 70 op 15 juli a.s.

70 Jaar! …zeg nou zelf, zie jij het aan hem af? Vergis je niet, deze man runt nog dagelijks samen met zijn broer en schoonzoon een aardbeienimperium, gaat gemiddeld 20 weken per jaar op vakantie, golft elke zondag met zijn kleinkids en koopt/verkoopt per jaar gemiddeld 5 auto’s, campers en/of caravans.
Mag ik jullie voorstellen aan Bert Baks. The man of the hour, de jarige job.

Wat een rustige zondagmiddag in juli moest worden met een borreltje en een walking diner bij Dennie Soffree liep uit op een bruisend feest. Hoewel het weer een beetje ondeugend was met afwisselend zon, onweer en regen, wist dat de pret niet te drukken. We waren gewoon flexibel en verhuisden van het terras naar binnen of bleven onder de luifel hangen om vervolgens weer naar buiten te rennen zodra het zonnetje tevoorschijn kwam.

Soffree on Fifty-Four
Oostdijk 54
3261 KH Oud-Beijerland

Soffree on Fifty-Too
Oostdijk 52
3261 KH Oud-Beijerland


Met ongeveer 60 aanwezige gasten was de sfeer fantastisch en was het feest werkelijk een knaller. Het walking diner was met veel zorg georganiseerd en voorzag ons van een overvloed aan smakelijke hapjes en culinaire verrassingen. Dennie en zijn team stonden als vanouds weer garant voor goede service en kwaliteit.

Bert & Angelina.. Ik heb uitgerekend dat ik inmiddels al bijna 30 jaar (afgerond naar boven) meeloop in het wel en wee van jullie familie en jullie omgekeerd in het mijne. Jo, de kids en ik hebben het erg naar ons zin gehad en wij nemen ons petje af voor jullie, jullie gezin, jullie familie en vriendengroep.

”From my family to yours, thanks!”

Hieronder zie je een selectie van 32 foto’s van de circa 100 die ik heb uitgekozen. Klik op de onderstaande foto’s om ze op ware grootte te bekijken. Wil je alle foto’s zien en wellicht een foto voor eigen gebruik downloaden klik dan hier.


voetnoot:
Heb jij een toffe foto-opdracht voor mij? Of heb ik toevallig een foto online gezet die verwijderd moet worden? Laat het mij direct weten via de contactpagina of app mij op 0650215154.
Tot slot voor de technerds/fotografen onder ons. Ik schoot de foto’s met 2 verschillende body’s en 3 verschillende lenzen.

Vorige
Vorige

Teamfoto’s SHO JO9

Volgende
Volgende

Wedstrijdverslag: VoetbalRijnmond Cup Finale 2022/2023