Teamfoto’s SHO JO9

Woensdag 5 oktober, goed weer, veld 2 en alle kids vol trots in hun nieuwe outfit + tas op de foto.

Laat we eerlijk zijn. Als je kind op voetbal gaat krijg je er als ouder een fikse takenpakket bij. Een wastas, trainingen, halen en brengen, coördineren, vergaderen, vroeg je nest uit op wedstrijddagen en nog veel meer.
Maar als je dan deze foto’s ziet en met name de trotse, lachende gezichten van onze kids kan ik persoonlijk maar 1 conclusie trekken. Het is het allemaal dik waard.

Hierbij de link waarmee je de foto’s vanaf vandaag 4 weken lang kunt downloaden en rechtenvrij kunt gebruiken. Omdat het kinderen zijn heb ik de downloadlink met een wachtwoord beveiligd. Via de voetbalapp hebben jullie het wachtwoord gekregen van Tim.

Een extra ‘shout out’ naar alle sponsoren, trainers, leiders en coördinator. Zonder jullie was en is dit allemaal niet mogelijk. Iemand die ook een spotlight verdient is Evelyne Verbaas. Onwijs veel dank voor jouw tomeloze inzet bij het regelwerk met leverancier en drukker.

*Beste ouders, nog even een kort berichtje met betrekking tot de privacy van jouw kind. Als je je kind niet zichtbaar wilt op mijn blog verneem ik dat graag via een whatsapp berichtje op 0650215154. Ik zal overeenkomstig een verzoek zo snel mogelijk handelen door een sticker te plakken.

Vorige
Vorige

Salsa Na’Ma

Volgende
Volgende

“Als ik de nachten niet meetel ben ik nog maar 35!”