Salsa Na’Ma

Er zijn mensen waar ik geen nee tegen zeg. Chislaine is er daar één van. Als zij zegt dat er een topfeestje aankomt in LISA ben ik mijn lenzen al aan het poetsen.
Salsa Na’Ma, een idee van haar om Rotterdam Zuid meer te laten swingen.

21:15 uur arrivé, Ik parkeerde in zone 202 en de salsaklanken dreunden al door de Van Swietenlaan. Ik zag bekende koppen bij de entree maar zag dit keer vooral veel onbekenden. Ik zag een danspubliek met een gemiddelde leeftijd van 33 en een BMI van 20. Rob Luca (ome Rob voor intimi) trok de gemiddelde leeftijd stevig omhoog en ik deed hetzelfde met het BMI.
Eenmaal binnen was het vanaf minuut 1 feest. Mooie mensen, eerlijk is eerlijk. Echt iedereen was aan het dansen, met glimlach! De temperatuur liep op tot zo’n 38 graden en er werd talkpoeder op de grond gestrooid tegen het uitglijden.

Ik vond het waanzinnig om erbij te zijn en heb mijn uiterste best gedaan om de sfeer van Salsa Na’Ma vast te leggen. Neem hieronder een kijkje door mijn lens (24 foto’s) of klik op deze link om de hele set (54 foto’s) te downloaden en rechtenvrij te gebruiken. Waar is de volgende party?


Voor de technerds onder ons:
Ik gebruikte een Canon R3 met een 50mm f/1,2 lens. Voor de wijde shots gebruikte ik de 15-35mm f/2,8 lens in combinatie met een Canon Speedlite EL-1 flitser. In het onderstaande lijstje kun je mijn favoriete instellingen zien. Het meest gebruikte ik 50mm - ISO6400 - f/1,2 - 1/160e sec.

Nabewerken deed ik in Lightroom classic en sommige foto’s in Luminar neo. Ik schoot bijna 600 foto’s om er 60 over te houden.

Vorige
Vorige

The sequel.. Salsa deel II

Volgende
Volgende

Teamfoto’s SHO JO9